Asiakaspalautteita:

”Tämä valmennus oli paras päätös, minkä olen koskaan tehnyt. En ole koskaan ollut kovinkaan innokas liikkuja vaikka terveellisesti tykkäsin syödä, mutta Heron myötä löytyi aito rakkaus liikuntaa ja omaa kehoa kohtaan. 

Valmennuksen ideologia oli aivan omaa luokkaansa ja tässä 8 viikon aikana en kokenut Rookies-valmennusta dieetiksi vaan uudeksi elämäntavaksi, enkä tästä aio palata entiseen. Ohjeita noudatin melkeinpä orjallisesti, ilman paineen tunnetta sillä treenit olivat mahtavia ja ruoka hyvää. Vaatekoko pieneni melkein 2 numeroa ja painoa tippui 8,5 kiloa.”

-Hero Rookies

”Olen aina aikaisemmin ajatellut että se on joko tai, mutta tämä sai minut ajattelemaan että ei siinä ole mitään järkeä ettei elämästä saisi nauttia! Nyt on Heron ohjeistamana ruokailut niin rutiinia jo että näitä valintojakin on helpompi tehdä. Olen ikionnellinen siitä, että päätin lähteä mukaan. Olen saanut uuden suunnan elämälleni”

-Hero Sport Menu

”Mun tekis mieli jakaa muutoskuva, mutta sitä en voi tehdä, sillä suurin muutos on tapahtunut mun korvien välissä. (Sekä -11kg) Sitä voi yrittää kuvailla vain sanoin. 

Oivallus. Se varmaan on juurikin se, mitä tässä tapahtui. Valmennuksen positiivinen sekä kannustava asenne jäivät päällimmäisenä mieleen. Ruokavalio on mun mielestä helppo sekä monipuolinen ja hyvä olo tuntui todella nopeasti.

Mun on viisasta noudattaa jonkun toisen laatimia ohjeita, kunnes omat siivet kantavat. Siihen tämä valmennus on ollut loistava tuki. 

Nanna n inhimillisyys ja lempeä napakkuus tekee varmasti jokaisen itsetunnolle hyvää, sillä se jos mikä siivittää treeni treeniltä kohti uusia elämäntapoja. 

Minä aion mennä tämän Rookiesin uudelleen treenien osalta kunhan toivun polvioperaatiosta. Ja meinasin vielä ensi vuoden puolella jotain valmennustakin kokeilla. 

Nyt pitäis osata heittää irti ja askeltaa omin jaloin. 

KIITOS!”

-Hero Rookies

”Olo on tällä hetkellä parempi, energisempi ja positiivisempi kun vuosiin. Peppu oli oman laiskuuden ja kahden lapsen myötä valahtanut kohti polvitaipeita, ja nyt sain yllätyksekseni huomata että wow mitä kahdeksassa viikossa voi saada aikaan. Jaksan niin paljon paremmin ja peppukin on noussut takaisin sinne mihin se kuuluukin! Ruokavalion selkeys ja sen tuoma hyvä olo saa jatkamaan sen parissa myös valmennuksen jälkeen. Yhteinen treenipäivä oli ihan mieletön ja sen innoittamana päätin että ens vuonna opin seisomaan käsilläni.👌🏻😄 Kiitos❣️
-Hero Home

”Tänään tajusin, että päähän ei enää koske ja oloni on muutenkin virkeä ja parempi kuin aikoihin! Huomasin jo viime viikolla, että mahaani ei turvota eikä koske, yleensä minua kouristaa aamuisin, mutta nyt ei ole sitä tehnyt enää viikkoon, ihanaa❤️ Kärsin koko talven voimakkaasta väsymyksestä ja stressistä, eikä palautumiseni ole ollut kunnossa, mutta nyt tuntuu, että nekin ovat vähentyneet huomattavasti. Olen niin onnellinen tästä muutoksesta ja nyt kun olonikin on virkeä ja hyvä, niin tiedän että tämä on minulle sopiva ja oikea tapa syödä. En muista milloin olisin voinut sisäisesti näin hyvin. Kiitos Nanna ja Hero-tiimi.
-Hero Sport Menu

"Voinko jo nyt sanoa kiitos! 🙏

Oon ollut niin hyvällä fiiliksellä kun ekan kerran sadan laihdutusyrityksen jälkeen musta tuntuu että oon tajunnut jotain oleellista. Ennen oon syönyt tiukkaakin tiukemmin viikolla ja viikonloppuna vetänyt kaksin käsin herkkuja ja maanantaina takas ruotuun huonolla fiiliksellä. Nyt syön innoissani näitä ruokia eika tunnu tippaakaan että haluaisin pitää jotain karkkipäivia kun nää herkut vie sen makean nälän enkä halua vaihtaa tätä fiilistä siihen! Sokerikoukku oli järkyttävää!

Painoa on jo nyt tippunut hyvin mutta jotenkin en edes ajattele sitä vaan tätä hyvää fiilistä. Seuraavaksi se treenaaminen vielä mutta yksi juttu kerrallaan. 😀"

-Hero Menu ryhmän jäsenANNA PALAUTETTA