Asiakaspalautteita:

HERO Rookies

”Tämä valmennus oli paras päätös, minkä olen koskaan tehnyt. En ole koskaan ollut kovinkaan innokas liikkuja vaikka terveellisesti tykkäsin syödä, mutta Heron myötä löytyi aito rakkaus liikuntaa ja omaa kehoa kohtaan. Valmennuksen ideologia oli aivan omaa luokkaansa ja tässä 8 viikon aikana en kokenut Rookies-valmennusta dieetiksi vaan uudeksi elämäntavaksi, enkä tästä aio palata entiseen. Ohjeita noudatin melkeinpä orjallisesti, ilman paineen tunnetta sillä treenit olivat mahtavia ja ruoka hyvää. Vaatekoko pieneni melkein 2 numeroa ja painoa tippui 8,5 kiloa.”

”Mun tekis mieli jakaa muutoskuva, mutta sitä en voi tehdä, sillä suurin muutos on tapahtunut mun korvien välissä. (Sekä -11kg) Sitä voi yrittää kuvailla vain sanoin. Oivallus. Se varmaan on juurikin se, mitä tässä tapahtui. Valmennuksen positiivinen sekä kannustava asenne jäivät päällimmäisenä mieleen. Ruokavalio on mun mielestä helppo sekä monipuolinen ja hyvä olo tuntui todella nopeasti. Mun on viisasta noudattaa jonkun toisen laatimia ohjeita, kunnes omat siivet kantavat. Siihen tämä valmennus on ollut loistava tuki. Nannan inhimillisyys ja lempeä napakkuus tekee varmasti jokaisen itsetunnolle hyvää, sillä se jos mikä siivittää treeni treeniltä kohti uusia elämäntapoja. Minä aion mennä tämän Rookiesin uudelleen treenien osalta kunhan toivun polvioperaatiosta. Ja meinasin vielä ensi vuoden puolella jotain valmennustakin kokeilla. Nyt pitäis osata heittää irti ja askeltaa omin jaloin. KIITOS!”

HERO Advanced

"Tänä aikana olen onnistunut kasvattamaan lihasta (jouduin jo heittämään vanhoja vaatteita pois kun alkoivat kiristämään hartioista ja käsivarsista). Tuntuu etten vielä missään vaiheessa kuntosaliharrastustani ole onnistunut kasvattamaan lihasta näin nopeasti kuin viimeisen seitsemän viikon aikana. Olen myös oivaltanut riittävän ravinnon, levon ja oman kehon kuuntelun tärkeyden."

"Huikeat 8 viikkoa nyt takana! Ensisijaisesti lähdin hakemaan hyvää fiilistä, positiivisempaa virettä ja pysyvämpiä elämäntapoja - nämä ehdottomasti sain! Koko 2 kuukautta ollut yhtä hymyä! Täysin orjallisesti en ruokavaliota noudattanut, paljon ”elämääkin” mahtui mukaan, ja juuri tämän vuoksi uskonkin, että löysin tosi hyvän pohjan lähteä tätä hyväksi todettua ravintopuolta jatkamaan. Treenaaminen on aina ollut mun juttu, nämä treenit on ollut tosi mieleisiä, tarpeeksi haastavia ja monipuolisia! Hyvällä fiiliksellä tekemistä, minkä sivutuotteena tullut paljon lisää voimaa ja kestävyyttä, sekä lisäksi vähän kuin vahingossa lähtenyt painosta reilu 3kg ja kaikista kriittisistä mitoistakin 2-5cm. Ihan mahtavaa!!

HERO Body Control

"Oli ihan paras päätös lähteä mukaan tähän valmennukseen! Body control oli kokonaisuudessaan huippu, 8 viikkoa meni nopeesti ja samoilla tavoilla tulee varmasti jatkettuu myös tästä eteenpäin. Oon löytäny ihan super paljon uutta intoa ja motivaatiota näistä treeneistä. Nyt tosiaan kun on ns. yhdeksäs viikko meneillään niin eipä oo tullu mieleenkään palata heroa edeltäviin ruokailutottumuksiin. Samoilla treeneillä tulee varmasti myös jatkettua, koska kyllä huomaa että omassa kehonhallinnassa on tapahtunu huimasti edistystä jo tässä ajassa. Ja mikä parasta, oon todella alkanu uskoa itseeni siinä että mä voin ihan oikeesti oppia seisomaan käsillä! KIITOS!"

HERO Home

"Halusin tulla vielä kiittämään valmennuksesta, treeneistä ja ruokavaliosta. JA kertomaan ilouutisen; koholla olleet kolesteroliarvoni laskivat ruokavalion myötä normaaleihin lukemiin! Lisäksi kehonkoostumusmittauksessa selvisi, että pudotetut 5kg olivat kokonaisuudessaan kaikki rasvaa. Koko tälle kuntoprojektilleni tärkeintä on ollut oma terveys ja jaksaminen. Aloitin oman projektini aika tarkalleen vuosi sitten, ja nyt tämä Heron valmennus antoi loistavan lisäbuustin paikalleen junnaavaan kehitykseen niin ruokavalion kuin treenienkin suhteen. Joten SUURKIITOS Nanna ja Herotiimi, tästä on mahtava jatkaa!"

”Olo on tällä hetkellä parempi, energisempi ja positiivisempi kun vuosiin. Peppu oli oman laiskuuden ja kahden lapsen myötä valahtanut kohti polvitaipeita, ja nyt sain yllätyksekseni huomata että wow mitä kahdeksassa viikossa voi saada aikaan. Jaksan niin paljon paremmin ja peppukin on noussut takaisin sinne mihin se kuuluukin! Ruokavalion selkeys ja sen tuoma hyvä olo saa jatkamaan sen parissa myös valmennuksen jälkeen. Yhteinen treenipäivä oli ihan mieletön ja sen innoittamana päätin että ens vuonna opin seisomaan käsilläni. Kiitos”

"Olen tosi tyytyväinen että lähdin mukaan. Tavoite oli vähentää reilusti sokeria ja jonkin verran painoa. Sokeria ja erityisesti suklaan syöntiä olen onnistunut vähentämään merkittävästi, mikä on (yhdessä runsaamman veden juonnin kanssa) näkynyt ja tuntunut sileämpänä ihona erityisesti naamassa ja pepussa. Tästä olen erityisen iloinen! Paino on tippunut muutaman kilon ja ilmeisesti senttejäkin lähtenyt."

HERO HIIT

"Pakko ihan ensinnäkin kiittää sua siitä että oot kehittänyt HIIT-valmennuksen! Oon sun valmennuksen ansiosta löytänyt mulle täydellisen tavan treenata, joka ei tunnu pakkopullalta. Kertaakaan ei oo tullu näiden viikkojen aikana vastaan sellaista päivää etten jaksais lähtee treenaamaan. HIIT-valmennus on muuttanut mun käsityksen treenaamisesta ja nykyään salilla käyminen on ihan älyttömän hauskaa. Kroppa on kiinteytyny huomattavasti vaikka puolivälissä mennään vasta, mutta tärkein asia on kuitenkin se että voin henkisesti paljon paremmin!"

HERO Power

"Tää oli kyllä paras startti tälle vuodelle! Nyt 9 kiloa kevyemmällä jalalla irtosi viime lauantaina voitto naapurikaupunkien boxien välisessä pariskabassa!"

"Iso kiitos Steffi! Olen tykännyt todella paljon treeneistä ja tavastasi kannustaa sekä motivoida. Näiden avulla on treenit sujunut hyvin ja salille meneminen ollut mukavaa! :)"

HERO Run

"Tää oli niin onnistunut kurssi, että juoksusta jäi mulle ihan uus harrastus loppu elämäksi. Lähdin aika nolla tasosta, ilman juoksutaustaa. Nyt pystyn helposti juoksemaan sen 12 km, josta ennen vain haaveilin. Ennen hengästyin jo postilaatikolle juostessa. Nyt vointi on rautainen!Kiitos uudesta loppuelämän alusta. ps. Ekaan juoksutapahtumaan ilmoittauduttu!"

"Kiitos Lotta hyvästä valmennuksesta! Oli tosi kivaa ja tästä on hyvä jatkaa. Kiloja lähti 5,5kg vaikka ensimmäiset viikot meni sairastellessa ja treenaan pääseminen viivästyi . Paljon uusia vinkkejä myös ruokavalioon!"

HERO Yoga Harjoitteet

"Lapset päiväunilla ja nyt otin vihdoin itselleni hetken tehdä ensimmäinen harjoitus. Ja ah miten ihanaa tämä on! Harjoitus oli myös juuri sopivan mittainen, nyt aion löytää jokaiseen päivään itselleni tämän hetken ja vain nauttia omasta kehosta, rauhasta ja hiljaisuudesta."

"Ensimmäinen viikko alkoi hieman tunnustellen ja fiilistellen asiaa. Toisella viikolla jo odottaa harjoituksen tuomaa hyvää oloa. Ja kummallinen juttu sattui. Töissä alkoi migreeni tyylinen päänsärky, kipulääkkeistä ei ollut apua. Tein harjoituksen kotiin tultua ja päänsärky hävisi! Olin hämmentynyt!"

HERO Student

"Ihan huippufiilis, varsinkin kun tuloksiakin näkyy jo!"

"Hyvä fiilis ja treeniohjelma on tehokas, tosi hyvin sai kyllä tuntumaan lihaksissa! Ohjeet kaikkeen ollu selkeät. Ruokavalio pääasiassa sujunut hyvin myös, isommat määrät oon tehny kerralla ja ottanu sit niitä mukaan töihin."